КОНТАКТ

секогаш тука за вас

Работно време

Вдомување:

Пон – Пет : 09:00 – 16:00

Архива:

Пон – Пет : 9:00 – 15:00

Телефон

ИНФО: 043 123 45 67

 070 123 456

Емаил

info@shepa.mk 

prijavi@shepa.mk 

vdomi@shepa.mk 

Локација

ул. Шишка бр.117,
1430 Кавадарци

Заедничко јавно претпријатие Регионален центар за згрижување на бездомни миленици и ветеринарно здравство СТАЦИОНАР – ШЕПА Кавадарци

Работно време

Контакт