Опис

Луна има три години и е во потрага по нов дом. Луна е изразито дружељубиво и радосно куче, спремно да ве забавува со својата игривост и љубов.

Со нејзината енергичност и весел дух, Луна секогаш е подготвена за заеднички прошетки и забавни игри.

Ако сте спремни да и обезбедите топол и љубовен дом на Луна, контактирајте не за повеќе информации и договор за средба.

Раса

Лабрадор

Пол

женски

Тежина (кг)

6

Боја

Бледо кафеава

Општина

Кавадарци

Град/село

Кавадарци