Опис

Портос е прекрасно куче од расата Бигл кое има две години. Тоа е среќно и игриво куче, пријателски настроено и со весел дух. Со своите добри манири и енергичен карактер, тој сигурно би станал одличен додаток во вашето семејство.

Обожава активности на отворено и ќе биде среќен да го истражува светот околу себе преку разни игри и прошетки.

Кучето е редовно вакцинирано и одржувано со редовни посети на ветеринар. Има одлична здравствена состојба и е негувано со многу љубов и внимание.

Раса

Бигл

Пол

машки

Тежина (кг)

10

Боја

Шаренкаста, бело-кафеава.

Дали има пасош?

Да

Општина

Велес

Град/село

Велес

Статус на вакцинација

Вакцинирано

Дали е прочистено од паразити?

Да

Дали е чипирано?

Да