Опис

Сем има две години и е во потрага по нов дом каде што ќе биде сакан и негуван. Сем е изразито дружељубиво и радосно куче, спремно да ве забавува со својата игривост и љубов.

Сем е ветеринарски проверен, вакциниран и одржуван. Тој има чудесно здравје и карактер, што го прави одличен избор за додаток во вашето семејство. Со неговата енергичност и весел дух, Сем секогаш е подготвен за заеднички шетни и забавни игри.

Ако сте спремни да му обезбедите топол и љубовен дом на Сем, контактирајте не за повеќе информации и договор за средба.

Раса

Пудел

Пол

машки

Тежина (кг)

8

Боја

Бела

Општина

Велес

Град/село

Велес