Категорија: Вести

Фев 23
Јавен повик за управен одбор

ЈАВЕН ПОВИК за пријавување на заинтересирани лица за избор на член на Управниот одбор  на Заедничко јавно претпријатие Регионален центар за згрижување на бездомни миленици и ветеринарно здравство СТАЦИОНАР – ШЕПА Кавадарци бр.01/24 Симнете го целиот повик за Управен одбор. Образец за пријавување на јавен повик на членови на Надзорен одбор.